Nieuws

Burgerbezorgdienst.nl is online met een unieke gratis dienst voor iedereen!

Burgerbezorgdienst is een platform waarmee je geld kunt besparen, het milieu bespaart, geld verdient en elkaar op een leuke en gezellige manier helpt!

Mooi, toch?

Burgerbezorgdienst is een platform waar vraag en aanbod samenkomen van verzendingen van pakketten en koerierswerkzaamheden tussen burgers onderling.

Heeft u iets moois gekocht op bijvoorbeeld Marktplaats of Speurders, dan kunt u ervoor kiezen om uw aankoop te laten bezorgen door Post NL. Voor een klein pakje betaalt u  € 6,75 (bron: PostNL.nl), terwijl u de inhoud misschien maar voor een paar euro gekocht heeft. De kosten van het verzenden staan niet meer in verhouding tot de aanschafprijs.
Een gemiddeld pakketje is ongeveer tussen de twee à drie werkdagen onderweg en u moet het naar het postkantoor brengen om het aan te bieden.

Kan dat anders?

Ja, u kunt een verzending op de website burgerbezorgdienst.nl plaatsen, waar iemand op een bestaande reisbeweging  uw pakketje kan bezorgen. Voordelen? U hoeft zelf de deur niet uit, uw pakketje wordt opgehaald door een (burger-)bezorger. U ontziet het milieu, want iemand bezorgt op een bestaande reisbeweging uw pakketje. U bepaalt de prijs van de bezorging. Bijkomstige voordelen zijn dat het pakketje wordt opgehaald en dezelfde dag nog wordt bezorgd bij de ontvanger. Burgerbezorgers staken niet!

Betrouwbaar?

Elke bezorger maakt door zijn activiteiten zijn eigen reclame. Bezorgt iemand goed, dan krijgt hij/zij positieve feedback. Door de bezorger feedback te geven in het bezorgproces bied je kwaliteit in de bezorging. Bij PostNL gaan er zaken mis in het bezorgproces. PostNL maakt het minder concreet transparant naar de consumenten, maar de forums op internet spreken voor zich. Wij maken als enige per verzending inzichtelijk wat de kwaliteit was van het verzorgingsproces in het geheel. Dat is uniek in de bezorgwereld! Naast dit unieke feedbackforum, werken we ook met een inzichtelijk track-and-tracesysteem om uw bezorging optimaal te kunnen volgen.

Wat kun jij doen?

Je kunt op twee manieren actief zijn op burgerbezorgdienst.nl: als bezorger en/of als aanbieder van bezorgklussen. Bezorgers kunnen reageren op bezorgklussen die worden aangeboden op deze website. Of bezorgers plaatsen hun reisbewegingen, waarbij aanbieders van bezorgklussen hierop kunnen matchen. Vraag en aanbod op bezorgklussen hebben we hierdoor zo optimaal benut.

Voorkomen van files in woonwijken

Online kopen groeit sterk momenteel. Het gevolg is dat er meer transportbewegingen ontstaan in de woonwijken, met alle gevolgen van dien! Dichtslibben van de woonwijken, met name in het stedelijke gebied! Er dient dus op een andere manier voorkomen te worden dat de woonwijken dichtslibben door transportbewegingen. Burgerbezorgdienst.nl zorgt hiervoor, aangezien wij pakketten vervoeren op bestaande reisbewegingen. Dus naast CO2- reductie, zorgen wij ook dat de wijken leefbaarder blijven voor nu en in de toekomst met de toename van online kopen door de consument.

Gratis!

Het gebruik van het platform Burgerbezorgdienst.nl is gratis!

burger bezorgdienst


Wachtwoord vergeten
Website laten maken