Adverteren

Burgerbezorgdienst is een platform waar vraag en aanbod van bezorgingen van particulieren samenkomen.

Het doel van Burgerbezorgdienst is een goedkoper en uniek alternatief te bieden voor de reguliere bezorg-, pakket- en koeriersdiensten. De formule van Burgerbezorgdienst zorgt sowieso voor filevermindering en milieubesparing (vermindering van de CO2-uitstoot). Daarnaast komt de Burgerbezorgdienst voor de consumenten tegemoet aan hun belangrijkste motief: besparing op bezorgkosten. Naast de economische en milieuvoordelen, versterkt deze formule ook de sociale samenhang in onze maatschappij.

De kracht van deze website is de overzichtelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en het gratis aanbieden van bezorgvragen en bezorgers.

In de formule van deze website plaatsen we hooguit twee banner-advertenties onder de advertentiekolom op de homepage “Het platform Burgerbezorgdienst wordt mogelijk gemaakt door:”.

Uw advertentievoordelen?
- U valt op door onze selectieve wijze van adverteren op onze website. Geen overkill van advertenties, hierdoor heeft u een hoger bereik en uw reclame-uiting wordt krachtiger.
- Door uw reclame geeft u aan dat uw bedrijf mede zorgt voor de reductie van CO2-uitstoot, wat een  positief imago bij consumenten oplevert.

Wilt u adverteren? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

burger bezorgdienst


Wachtwoord vergeten
Website laten maken